Η ΕταιρείαΗ εταιρεία μας "Κρέατα Τζελέπης" είναι μια αμιγής οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας κρεάτων που κρατάει εδώ και 4 γενιές.

Το αντικείμενο της επιχείρησης είναι η παραγωγή ζώντων ζώων και η εμπορία νωπών κρεάτων εντός και εκτός Ελλάδος καθώς και η λιανική πώληση.

Η οικογενειακή της μορφή της επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής και εμπορίας. Επίσης διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 22000:2005 διασφαλίζοντας ακόμη περισσότερο τη διατήρηση της ασφάλειας των προϊόντων. Από το 2006 διαθέτουμε ιδιόκτητο εργαστήριο στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας καθιστώντας έτσι δυνατή την εισαγωγή κρεάτων από χώρες του εξωτερικού και τη διάθεσή τους στην εσωτερική αγορά. Επιπλέον εμπορευόμαστε και ελληνικά κρέατα με αποτέλεσμα μια διευρυμένη γκάμα που αφορά όλα τα είδη κρεάτων.

Η εταιρεία διαθέτει φορτηγό και ημιφορτηγό ψυγείο που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες διακίνησης των εμπορευμάτων της, μεταφέροντάς τα πάντα φρέσκα και με ασφάλεια στον καταναλωτή.

Οι πελάτες οι οποίοι καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της αγοράς (κρεοπωλεία ψητοπωλεία, εστιατόρια, ) έχουν αναγνωρίσει στην εταιρία ¨Κρέατα Τζελέπης τη συνέπεια στην εξυπηρέτηση, την ποιότητα των προϊόντων και τη γνώση των αναγκών της κάθε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης.

Η κτηνοτροφική μας μονάδα λειτουργεί στην Αλιστράτη Σερρών από το 1979 και ασχολείται με ζώα κρεοπαραγωγής και γαλακτοπαραγωγής.

Επίσης διαθέτουμε κατάστημα λιανικής πώλησης στο κέντρο της Δράμας επί της οδού Γεωργίου Σταύρου.